23.03.2017

utdrag från bloggen 23.03.2016
"Mitt första nattpass på Cherry är strax avklarat, och ärligt talat så har det varit riktigt behagligt. Börjde ganska stressigt och satt med 40 mail i inkorgen ett tag, då trodde jag att jag skulle ha det lika hektiskt hela natten, men det dog ut vid 04.00 och nu sitter jag här, lyssnar på musik och njuter av soluppgången. Efter detta pass så känns det inte alls lika jobbigt med 5 dagar till av nattpass, tvärtom så känns det härligt! "
 
Jahapp, jag jobbade alltså natt förra året också det här datumet, vilket sammanträffande. Dock har jag kanske inte en riktigt lika positiv syn på nattpass nu som jag hade för ett år sedan.

Natt 5 av 6 är i full gång och det är 5,5 timmar kvar tills jag får gå av för dagen/natten. När man inte har något att göra så blir det lätt att man svävar iväg på youtube. Jag började med att kolla på "vanliga" svenska youtube vloggar och just nu sitter jag och kollar på upplevelsevideos av att flyga first class med flygbolaget Emirates. (en first class biljett kostar 2,614 EUR Malta-Dubai) Det är så fruktansvärt lyxigt och att flyga med Emirates (kanske inte first class) är något jag har skrivit upp på min bucket list. Och på tal om Emirates så börjar jag tänka på Dubai och jag är fortfarande lika sugen på att testa ett liv där, men just nu och några år framöver får det fortsätta vara en dröm. 
 
Jag känner mig lite stressad över helgen då det är 3 event varav 2 är under samma kväll, och det råkar vara på fredag, vilket är den dagen då jag går av mitt sista nattpass. Det blir att dra hem och sova några timmar och sen fixa sig för en heeelkväll. Likaså på Lördagen då det är party som gäller. Jag lär vara helt slut på söndag. 
 
Nästa vecka är jag ledig hela veckan och under den veckan ska jag förmodligen flytta till min tilfälliga lägenhet. Jag ska kolla på lägenheten på Måndag och jag håller tummarna för att den har en bra standard. Angående att jag måste flytta så har jag fått lite dubbbla besked. Den ena mannen sa att det var osäkert för mig att bo i mitt hus under tiden de skulle riva väggen som ligger i anslutning till mitt hus, men idag när jag ringde projektledaren sa han att det mest var för bekvämlighetens skull. Det kan jag hålla med om och jag är tacksam att de faktiskt bryr sig om mig trots att jag inte varit så trevlig eller samarbetsvillig med dem. 
 
Först var tanken att jag skulle bo på hotell under tiden, men jag sa besämt nej och förklarade att jag behövde ett ställe där jag kunde ha med mig mina katter, så därav har de nu hittat en lägenhet åt mig. För de som undrar över kattmamman som jag frivilligt  tar hand om, så kommrer hon att få stanna i mitt hus under tiden. Dock har jag talat med projekt ledaren för att få det bekräftat att det inte är riskfyllt för katten att bo där under tiden. Då hon är stressad och skygg så väljer jag att lämna kvar henne där istället för att flytta med henne till den tillfälliga lägenheten då det skulle innebära mer stress för henne än att bo kvar i sitt lilla rum. Men det kommer innebära ett jäkla springande fram och tillbaka då hon behöver mat och vatten två gånger om dagen. Men det får funka helt enkelt.
 
Det absolut värsta med nattpassen är att man blir sååå sötsugen och hungrig. Dock så äter jag typ ett mål mat om dagen så då kan det ju behövas lite mer energi om man ska orka hålla sig vaken. Jag har dock kommit till insikt att nattpass, eller skiftjobb överhuvudtaget inte är något för mig. Jag saknar rutin i livet och det börjar kanske bli dags att göra något åt det. Hur, det återstår att se. På tal om annat så har jag märkt att jag har börjat med något av det värsta jag vet! Särskrivning! Och ja, det är till följd av att jag skriver så mycket på engelska när jag jobbar. Det sker per automatik att jag delar på orden. Fyfan så hemskt! 
 
Ne ni, nu ska jag göra en smoothie och en macka för att hålla mig vaken till kl. 08.00
 
När jag hade Lotta över på frukost för ett tag sedan. Skulle inte sitta fel med detta nu.
 
 
HANNA
Allmänt | | Kommentera |
Upp