01.10.2015

första oktober idag, vad hände? Jag som tyckte att vintern sprang iväg, men sommaren gick ännu fortare.
Idag jobbade jag dag 7 av 7, och imorgon har jag äntligen en dags ledighet. Jag har inte besämt mig riktigt, men jag ska dra och träna en sväng i alla fall, sedan får jag se hur vädret ser ut. Är det fint så blir det nog en sväng till Valletta. 
 
Just nu så går mycket av funderingarna kring lägenhetsbyte. Kontraktet på lägenheten går ut sista november, och trots att jag verkligen gillar den här lägenheten, så är jag sugen på miljöombyte. Och för att jag ska kunna stanna kvar på Malta så behöver jag lite omväxling. Jag har kontakt med 3 olika mäklare just nu och jag hoppas och tror att de kommer att hitta något som faller mig i smaken och som är i en lagom prisklass. Dock så har de börjat höja hyrorna på lägenheterna här nere, men förhoppningsvis så lyckas vi få tag på något bra ändå.
 
Jag har lämnat in ledighetsansökan för en vecka i november och 6 dagar runt jul. Jag vet inte om jag lyckas få båda ledigheterna godkända men Julafton är min prio 1. Men eftersom att mamma och pappa sålt huset så hade jag gärna velat åkt hem, och tagit ett sista adjö, det är trots allt mitt barndomshem som väcker många minnen. Samtidigt så skulle jag då kunna passa på att fira min 22års dag hemma i Sverige. Men jag vågar inte hoppas på för mycket och är tacksam om jag får några dagar över jul, för det vet jag är störtsta kravet från familjen, haha! 
 
På tal om familj så kommer snart min älskade syster ner hit. Det kommer bli en vecka fylld med äventyr men även kvalitetstid, det behöver vi verkligen. Kan inte förstå att det var 5 månader sedan vi senast sågs. Det är helt otroligt och jag längtar efter hene mer för varje dag som går! Jag kommer att gråta floder av lycka när jag möter upp henne på flygplatsen! <3 
 
 
HANNA
Allmänt | | Kommentera |
Upp