11.04.2016

Måndag, ny vecka, nya möjliheter..För min del så låter det mer, ny vecka, nya arbetspass, hehe! 
 
Jag är liite bitter att jag jobbar 6 dagar denna veckan när det ska vara superfint väder, men hallå. Det är Malta så fint väder lär det inte vara någon brist på, och anledningen till varför jag jobbar 6 dagar denna veckan är för att jag har tagit ledigt/bytt pass för nästa vecka, för på lördag kommer mamma, pappa och mormor ner! 
 
Jag är så glad, men tror inte riktigt att jag har fattat att det är redan nu på lördag! Nej jag fattar faktiskt inte det! Jag saknar alla där hemma väldigt mycket just nu (som om jag inte har gjort det tidigare) så det ska bli så underbart med lite semester och få krama mina favoriter. Att Emeli inte följer med denna gång känns väldigt jobbigt, men jag tröstar mig med att hela familjen kommer ner i Augusti <3 
 
Idag så jobbade jag 08.00-17.00, var såå trött imorse men dagen gick sjukt fort. Efter jobbet gick jag till gymet och simmade och njöt av eftermiddagssolen. 
 
I helgen så jobbade jag till 23 fredag och lördag, och efter jobbet i lördags så blev det utgång. Dock tog jag det väldigt lugnt och på söndagen hängde jag hemma hos Thimmy och Dennis hela dagen. Vi satt på deras takterras, käkade pizza och snackade om allt möjligt, så skönt att "göra ingenting" 
 
Under kvällen så har jag lagat mat, städat och nu vilar jag i soffan. Det börjar bli dags att gå och sova. Jobbar 10-19 imorgon. 
 
HANNA
Allmänt | | Kommentera |
Upp