27.07.2015

Hej där!
 
Sjukligt dålig updatering, jag vet. Men har ju haft mamma och pappa här på besök, vilket var helt amazing!
De åkte hem i tisdags, alltså nästan för en vecka sedan, men det känns som att det var igår. Fast ändå så saknar jag dem redan! Haha. 
 
Just nu sitter jag hemma i lägenheten och svettas och njuter av tanken att jag äntligen är ledig imorgon. Då ska jag njuta av vädret efter 6 dagars jobb. 
 
Inatt åker Rebecka och Garry till Sverige så jag kommer att vara själv i 10 dagar. Känns både trist men tror också det är välbehövligt för oss alla med lite "egen tid" på olika håll, även om jag mest kommer att jobba. 
 
Planerna kring att åka hem i September har ändrats endel då det kommer se en del på jobbet osv. Därför så lutar det åt att åka hem mot oktober en sväng, eller varför inte passa på att fira sin födelsedag i Sverige (i novemeber för er som inte visste), fast då går ju kontraktet på lägenheten ut, så det kan vara lite busy just då.
 
Men innan jag ens funderar på att åka hem så har jag några besök som jag ser framemot att spika datum på. 
Tänk att det redan är slutet på Juli? Det här är den snabbaste sommaren någonsin jag varit med om, och ändå så bor jag i ett land där sommaren är nästan 6 månader, istället för 3. Men jag tror ju att sommaren kommer gå över i september, men så är ju inte fallet. I mitten på oktober blir det svalare och i november så är badsäsongen över för mig i alla fall, men dit är det ju ett bra tag, hehe! 
 
- bild från blue lagoon.
 
HANNA
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp