27.08.2016

Hej där. 
 
Det var ett tag sedan, men tid för att blogga har det inte funnits. Jag, mamma, pappa och Emeli hade en fantastisk vecka tillsammans. Saknar dem redan. Idag är det en vecka sedan de åkte hem och det känns så skönt att jag åker till Sverige om 2,5 vecka. 
 
I veckan så har jag varit riktig hängig och haft feber som kommit och gått. Men idag så blev jag tvungen att sjukanmäla mig från jobbet. Kroppen gör ont, huvudet värker och jag är konstant varm. Inte alls kul att ligga inne hela dagen. 
 
I Söndags så flyttade två kattungar in hos mig. Jag har alltså valt att adoptera två kattungar på 8 veckor. Det finns så många hemlösa katter på Malta och om jag kan hjälpa några så är det något.Jag valde en hona och en hane, syskon. De har nu bott här i nästan en vecka och de är verkar som att de redan trivas. Dessa små varelser kommer självklart följa med mig till Sverige den dagen jag väljer att flytta hem. Jag tog dessa katter för att kunna ge dem ett så bra liv som möjligt, och inte för att ha sällskap under tiden jag bor på Malta. 
 
Då jag har adopterat katterna så är de inte besiktigade, vaccinerade eller avmaskade ännu. Så på Torsdag så ska vi till vetrinären för ett första besök.
 
Nu ska jag försöka laga lite mat och sedan knapra lite mer alvedon.
 
 
HANNA
Allmänt | | Kommentera |
Upp