24.06.2015

 
Hola amigos. 
 
 
Igår gjorde jag ett försök att ligga på stranden, men fick fruktansvärda magkramper. Så gick raka vägen till ett apotek för att täffa en doktor, för övrigt den bästa doktorn ever på Malta. Han är alltid lika härlig och förstående.Honom hittar i apoteket mitt emot Towers i Sliema. 
 
Hur som helst så fick jag några tabletter som jag ska ta innan varje måltid i några dagar. Och om det inte är bättre på fredag så ska jag komma tillbaka. Magknipet kom och gick under hela dagen igår och så fort jag äter eller dricker så kommer det tillbaka.
 
 
Igår kom Rebeckas två kompisar hit så då blev det lite fika på MInt, sen drog jag på jobb 17-01
Idag så ska vi dra till stranden i st julians, ska bli gött och jag hoppas att jag slipper magknip idag. 
 
För övrigt så har jag insett att jag inte bara håller ordning på mitt liv här nere på Malta, utan jag har ju min lägenhet i sverige som fortfarande finns, även om jag vissa stunder faktiskt glömmer bort att jag står på ett kontrakt på en lägenhet i Sverige. Men jag har ju världens bästa andra hands-hyresgäst som sköter sig exemplariskt. 
 
Men det är ändå en del grejer man måste hålla reda på. Men samtidigt så tycker jag att det är så kul. Jag har redan drömmar om att investera i en lägenhet här nere, för att sedan hyra ut den under dem månaderna då jag inte är på Malta. Men innan det kan ske så krävs det en del sparande. Men jag älskar att ha mål, det driver mig framåt. 
 
- även fast ni verkar ha en skitsommar i Sverige så saknar jag vårat hus enormt mycket just nu. 
 
HANNA
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp