02.09.14

Om 23 dagar sitter jag på planet på väg ner till Malta. Det är dags att vidga sina vyer och testa nya spännande utmaningar.
 
Jag är så exalterad och längtar tills jag kliver av flygplanet och inser att det äntligen händer på riktigt. Att jag har med mig Sofie på denna resa med obestämt slut känns så jäkla grymt! Vi har länge pratat om att testa att flytta utomlands, och nu blir det av! Jag är otroligt mätt på Sverige och framförallt staden Norrköping där jag varit bosatt i drygt fem år nu. 
 
Både jag och Sofie kommer börja arbeta på Compello international på måndagen efter att vi kommit på plats. Det ska bli spännande och jag har redan andra jobberbjudanden, men det är sånt jag tar i tu med när jag väl är där. 
 
Det som känns jobbigt är att lämna mina fina vänner och min underbara familj och släkt. Det gör ont i hjärtat att lämna dem, men förhoppningsvis kommer kontakten via facebook och skype underlätta liite för den enorma saknaden som kommer att komma snabbare än vad jag i dagsläget tror.
 
Jag startade upp en främst blogg för att vänner och familj ska kunna följa mitt liv här nere. Jag kommer att jobba mycket och att skype:a med alla mina vänner är något jag önskar att jag kommer hinna med, men dessvärre så tror jag inte det. Därför kan ni istället gå in här för att hålla er uppdaterade om vad jag sysslar med om dagarna. 
 
Men ännu är det inte dags. Först väntar en vecka i härliga cypern med mamma, pappa och syster. Sen blir det hejdå-fest och slutligen packning som jag känner på mig kommer gå åt helvete! Haha. 
 
See you soon.
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp