21.01.2017

Men oj vad längesedan jag skrev sist. Jag har hunnit varit i Sverige och firat jul och nyår, hunnit åkt tillbaka till Malta, haft My som inneboende, blivit sjuk och blivit inlagd på sjukhus, samt blivit återställd. 
 
Det blev en snabbspolning på de senaste veckorna och nu är det 2017, ett nytt år. Och jag går in på mitt tredje år på Malta. Detta är alltså min tredje Januari där jag slipper snö och minusgrader och istället har allt från 10 grader och regn till 16 grader och sol. Jag kan helt klart säga att jag föredrar den malteiska versionen även om Sverige är fantastiskt fint om snön får ligga kvar. 
 
Jag har inga nyårslöften, men nyårsmål. Jag föredrar att jobba för att uppnå något istället för att lova något för mig själv. Mina mål är att upptäcka och resa mer. När jag bor på en ö som är mindre än en fjärdedel av Öland så har jag möjlighet att se varenda liten del av Malta. Och Malta ligger även relativt nära Italien, Frankrike och Spanien, så det är länder som jag skulle vilja besöka. Ett annat mål är att läsa mer böcker. Jag har några som jag inte ens har börjat eller läst hälften av, så dessa ska jag läsa ut. Det här året kommer det bli mycket fokus på jobb och ekonomi. Men det går inte riktigt ihop med mina mål som är att resa mer.. Men jag ska försöka att hitta en balans. 

Idag är det lördag och jag är ledig. Under dagen ska jag bara steckkolla på serien gåsmamman som tydligen ska vara väldigt bra. Ikväll blir det spelkväll följt av bowling och kanske utgång med grabbarna. 

I veckan så spontanbokade jag en resa till Sverige mellan 11/2-18/2. Jag är ledig efter mina nattpass, biljetterna var billiga och Alex ställer upp som kattvakt, så det kändes som ett självklart val.
 
Nu ska jag jag käka lite lunch och sen slänga in en tvätt. 
 
 
Min Hibiskus blommar fortfarande trots att det har blivit lite kallare.
 
Fick ett ryck och shoppade lite möbler i Fredags.
 
Mina älsklingar njöt av eftermiddagssolen på balkongen.
 
HANNA
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp