14-08-2015

Det händer så mycket dessa tider, att jag inte hinner med att uppdatera, men nu har jag fått lite skäll. Så jag ska försöka skärpa till mig, hehe. 
 
I tisdags kom min vän Josefine hit till Malta för en vecka fullt av fotografering och lite solsemsester. Ni som känner mig sen tidigare vet att jag brukar agera modell för Josefine, men nu var det nästan två år sedan, men konstigt nog så känns det bättre än någonsin att stå framför kameran denna gången. Bilderna blir grymma och om ni är nyfikna så gå in på Josefines blogg
 
Imorgon så flyger min bästa Johanna, Jakob och Ibbe ner hit för 12 dagars semester. Så Josefine hinner inte ens lämna innan det är dags för nästa besök. Men det känns så himla underbart, för jag har saknat mina nära och kära väldigt mycket på sista tiden.
 
Övrig tid så jobbar jag ganska mycket, men det gör inte så mycket. Just nu är jag fylld av så mycket energi och glädje att jag inte ens tänker på vad jag gör- 
 
För övrigt så hade vi regn på Malta på första gången på typ 3-4 månader. Det var underbart! Jag och Rebecka stod ute på balkongen och njöt av de svala regndropparna. Helt sjukt att man kan sakna något som man annars hatar så mycket. 
 
Nu ska jag dra igång och jobba mitt 08-17 pass. Ikväll tänkte jag att vi skulle käka på Meet, både jag och Josefine är svaga för kött så det passar riktigt bra att unna sig lite medium rare. 
 
Följande dagar har vi typ 2 fotograferingar inplanerade per dag, fullt ös medvetslös!
 
HANNA
Allmänt | | Kommentera |
Upp