18.06.2016

Asså nej vad juni går fort.Vill stanna tiden och hinna njuta samtidigt som jag vill ha augusti helst imorgon. 
Jag lägtar efter svensk sommar ibland, men saknaden jag känner till min familj just nu väldigt påtaglig. Jag har börjat fundera på varför jag är så dum som åkt ifrån dem.
 
Jag är så lycklig här nere och det gör mig orolig över framtiden. Tänk om jag inte blir lika glad i Sverige? Jag kommer ju vara oerhört lycklig över att ha mina när och kära omrking mig men resten då. Hur kommer det vara att börja svennelivet igen? Jag är lite rädd att jag inte kommer att må lika bra i Sverige som jag gör här. Jag har ju alla förutsättningar att må bra men jag vet att vädret påverkar mig väldigt mycket så att flytta hem till Sverige som har betydligt färre soldagar kommer bli en utmaning. 
 
Jag har haft lyxen att vara ledig i tre dagar. Jag har gjort nya naglar, tatuerat mig,solat, festat osv. Har hafft tre riktigt härliga dagar helt enkelt. Nu jobbar jag söndag-onsdag och sedan är jag ledig torsdag-lördag. Då är det midsommar för hela slanten. 
 
Efter midsommar jobbar jag några dagar, sedan är det Isle of MTV och dagen efter det så flyttar jag in i lägenheten. Kommer va lagom bakis och sliten men det ska nog gå bra. Ska försöka att hinna flytta allt den 29-30de för den 1a juli så går jag på 6 dagars nattpass, så då vill jag vara så gott som inflyttad.
 
 
 
HANNA
Allmänt | | Kommentera |
Upp