30.04.15

Tjingeling!
 
Idag är det valborg, men det hindrar inte mig från att förbereda mig pigg och glad inför jobbet! Självklart hade det varit kul att fria lite, med lite god mat, vin och vattenpipa. Men det kommer fler dagar. Och jag behöver jobba så mycket som möjligt nu. För om exakt en vecka åker jag till sverige och stannar i två veckor! Ja ni läste rätt. Tanken var att jag skulle vara hemma 7de till 16de men då morfars begravning blir den 19de så kommer jag att flyga hem den 21a istället.
 
Det känns bra, och jag behöver två veckor i Sverige,  eftersom jag inte kommer att besöka Sverige under sommaren. Vill folk träffa mig så får de komma till Malta, så välkomna allihopa!
 
Dagarna går och jag tänker varje dag på framtiden. Vad ska jag göra i Sverige? När vill jag åka hem? Jag har ett hem här, ett jobb och ett umgänge. Varför ska jag flytta hem till Sverige för att fundera på vad jag vill göra i framtiden? Samtidigt så vill jag upptäcka mer platser i världen och jag är väldigt nyfiken på att flytta till ett nytt land. Men innan jag gör det så ska jag njuta av min tid på Malta och se mig omkring.
 
Jag vill också åka hem till Sverige för att återgå till mitt liv i Sverige, men kanske inte just nu. Jag har möjlighet att hyra ut om lägenhet till september 2016 av samma hyresgäst och det är ju ett perfekt tillfälle för mig att upptäcka världen under tiden. Därför lutar det åt att jag inte kommer att flytta hem till Sverige permanent förrän då. 
 
Men ni där hemma behöver inte oroa er! Jag kommer självklart att mellanlanda några veckor om jag nu får för mig att flytta till ett anant land, eller så blir det Malta ett år till, då är det bara att boka flyg och komma och hälsa på ju. 
 
Det finns så mycket möjligheter med livet, och jag vill inte sitta hemma i Sverige och känna "jag skulle vilja" "jag önskar att" istället så har jag bestämt mig att låta saker jag vill göra, bli verklighet istället för en dröm. 
 
Nu ska jag ta mig till jobbet. Ha en bra valborg!
 
 
HANNA
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp