19.07.2016

 
Woho! Idag bokade jag biljetter till Sverige. Passade på nu innan biljetterna bli för dyra. Jag fick tillåtelse att då två dagar ledigt innan min semester vilket  betyder att jag kunde boka flyget den 15de istället för 17de som var planerat. Detta flyget var billigare + att jag landar runt 15.00 på dagen istället för 23.30 som jag skulle ha gjort på lördagen, så det blir toppen! 
 
Under mina 10 dagar i Sverige så har jag några saker som redan är planerade som jag ska fixa. Men sedan så ska jag försöka att inte boka in så mycket sakr, för de senaste gångerna jag har varit i Sverige så har jag knappt varit hemma, och verkligen inte haft semester. Men då jag jobbar heltid så behöver jag ta det lugnt även om det är jättekul att täffa alla osv. Jag kommer vara hemma i Björkvik 15-17de och sedan Katrineholm den 18de. Den 19-21 blir det förmodigen Norrköping. Sen Katrineholm och Björkvik 22-24de. Det är svårt att inte planera, för om jag inte planerar så kommer jag få panik när jag väl är i Sverige. 
 
Men innan Sverige så ska ju familjen komma hit för en veckas semester med mig på Malta. Jag är så glad att jag har tagit ledigt hela veckan. Det kommer kännas lite kul att packa resväskan för att sedan gå 3 minuters promenad för att checka in på hotellet.. Haha! Men det kommer få mig att verkligen känna att det är semester och jag kommer njuta till max. 
 
Nu är det jobb onsdag till fredag 14.00-23.00, sen är jag ledig lördag och söndag. Sen kommer mördarveckan då jag bara är ledig en dag. Men det känns helt okej, för då går tiden bara snabbare. Veckan efter det åker lottis till sverige och jag ska vara hundvakt åt lilla Yobis, ska bli skoj att ha en kompis som jag kan prata lite med. 
 
Gjorde jag egen slush igår som jag avnjöt idag. Välbehövligt när det är 33 grader varmt och vidstilla  på min terrass. 
 
 
HANNA
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp