29.10.2016

Godmorgon. 
 
Äntligen så mår jag bättre igen. Är inte helt frisk, men tillräckligt bra för att kunna jobba oså. Jobbade 16-01 igår, vilket inte alls var kul. Det var stul med kampanjerna så hade mycket att göra hela mitt pass. Inte roligaste starten när man legat sjuk i nästan en vecka. 
 
Idag är jag ledig, eller jag har faktiskt tagit semester idag.Så idag har jag lite planer under dagen och sen ikväll är det dags för halloweenfest, ska bli kul! Måste dock ta det lugnt då jag inte är helt frisk + att jag jobbar 16-01 imorgon. 
 
Det ska regna, vilket blir lite problematiskt då de flesta av oss kör på utklädnad, så typiskt. Det har blivit riktigt höstväder här på bara några dagar. Det är varmt i luften, typ 24 grader, men blåsigt och regn. I natt kunde jag knappt sova för att det var så kraftig vind. Fick bära in alla utemöbler mitt i natten när jag kom hem från jobbet då det såg ut som att de skulle flyga iväg. 
 
Jag kan äntligen berätta att jag igår skrev på ett anställningsavtal med Trustly. Det känns så himla kul att få göra något "nytt" och jag är väldigt glad över att bli en del av dem. Och inte nog med det, så fick jag veta att jag får tillåtelse att åka hem över Jul. Det är samma sak varje år. Pressen på att lösa den situationen, men jag har lyckats 3 år i rad och det har jag verkligen slitit för! Så biljett till Sverige är bokad nu. Jag landar den 23de december. Hemresa blir 3de Januari. Så det blir en längre julledighet för mig i år, så skönt! 
 
Nu ska jag fixa lite här hemma. Daphie och Nex sover så jag tänkte passa på att skura golven. 
 
HANNA
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp