28.05.15

Hallå där vänner. 
 
Vilken jädra supervecka jag lyckades komma hem till. På tre dagar har jag jobbat 11 timmars övertid. Känner mig lite sliten idag men det är sista dagen idag, sedan är jag ledig i två dagar. Och sen på söndag så har jag lyckats byta pass, så jag jobbar morgonpass och direkt efter jobbet så sticker jag oh några vänner och kollegor till st pauls bay och Cafe del mar.
 
Det blir mitt första besök dit, och jag är så förväntansfull. Har sett så mycket fina bilder och hört att det är riktigt fancy. Och förutom det så uppträder KLINGANDE. Japp, snubben som kör denna låten bland annat! Han är en fransk dj och kör mycket deep house, vilket jag älskar! Så det ska bli riktigt kul. Planerar redan outfit, haha.
 
Annars då, vad har jag gjort. Ja solat har jag inte hunnit med riktigt, så den där brännan får jag bygga upp med lite pressande då och då, haha. I lördags så drog jag ut efter jobbet. Det var riktigt kul att få svänga omkring på PV igen, mot morgonen drog vi vidare hem till viktor för lite efterfest, eller efterhäng för min del eftersom att jag skulle jobba dagen efter. 
Jag kom hem vid 07.00 och vaknade av att chefen ringde vid 12.30, då hade min kollega blivit sjuk på jobbet så det var bara att dra sig upp och sticka till jobbet, sjuukt sliten men det gick. 
 
Nu ska jag käka lunch och sedan är det dags att förbereda sig för jobb. Garry sa nyss att "jag inte får" jobba övertid idag, haha! Så fina roomiesar jag har som tycker att jag borde ta det lite lugnt med jobbet. 
 
Men det är sista dagen idag, sedan är jag ledig i två dagar! Shit vad nice det ska bli. 
 
- Kitkat milkshake, såå good! 
 
HANNA
Allmänt | | Kommentera |
Upp